bookmark_border
دسته بندی

یاسین حجازی در آکادمی زیتون نشستهای بیهقی پلاس برگزار میکند:
نشست دوم:
یکی از مترجمانِ فارسیِ آثارِ ریموند کاروِر، داستان و نمایشنامهنویسِ امریکایی (۱۹۳۹-۱۹۸۸ م،) جایی نوشته است: «کارور از معدود نویسندگانی است که تقریباً همهٔ داستانهاش خوب و ارزشمند است. اهمیتِ این ویژگی زمانی بیشتر میشود که بدانیم شِرلی جَکسون، خالقِ یکی از شاهکارهای داستانِ کوتاه ــ ‘لاتاری،’ فقط یک داستانِ فوقالعاده در کارنامه دارد.» عنصرِ دیالوگ در داستانهای کارور به مثابهٔ عضلهای است که پیکرِ اثرش با آن حرکت میکند ــ راست چون فصلهایی از تاریخِ بیهقی که نویسنده بی که آدمها را و وقایعی را که در آن دخیلاند شرح بدهد، حرفهاشان را با هم نوشته است. و آدمهای تاریخِ بیهقی چنان با هم حرف میزنند که آدمهای کارور: همان قدر شناسای شخصیّتشان، همان قدر دارای لحنِ مشخّص، و همان قدر پیشبرندهٔ واقعهها.
-
در این کارگاه، داستانی از ریموند کاروِر و فصلی از تاریخِ بیهقی بازخوانی میشود و بر دیالوگهای دو اثر مکث میشود ــ مکثِ دوربینی که دو درخت را با فاصلهٔ هزار سال با هم در کلوزآپ میگیرد…
(عزیزانی که قصد شرکت در کارگاه و ثبتنام دارند در هر مرحله از ثبتنام که دچار مشکل شدند، میتوانند با شماره 09909718663 تماس گرفته و یا در پیامرسان واتساپ، تلگرام یا بله به کارشناس مربوط پیام دهند.)
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.