مروری بر فعالیتهای گذشته و آتی آکادمی زیتون
نکتهای که در خصوص فعالیت آموزشی آکادمی باید مورد توجه قرار گیرد؛ اهتمام مسئولان این واحد به نیاز مخاطب و لزوم طراحی آموزشهای همراه با پیشرفت جامعه است.
آکادمی زیتون: مدیر آکادمی زیتون با حضور در جلسه هفتگی پرسنل و مدیران موسسه زیتون که صبح سهشنبه برگزار شد، به تشریح فعالیتهای انجام شده و برنامههای آتی این واحد پرداخت.
«یاسمن باروتیان» ابتدا گزارشی از تاریخچه تأسیس و آنچه از ابتدا تاکنون در واحد آکادمی صورت گرفته است ارائه داد و اظهار داشت: آکادمی زیتون حدود سال 96 و با توجه به ضرورت تأمین نیروی جوان، کاربلد و حرفهای رسما آغاز به کار کرد.
در روزهای آغازین فعالیت این واحد و جهت ارتقای سطح مهارت حرفهای و دانش دینی پرسنل موسسه، دورههایی از جمله معارف حسینی، مجازینویسی و … به عنوان نخستین دورههای آموزشی طراحی و برگزار شد.
وی در ادامه به رشد کمی و کیفی فعالیتهای آکادمی اشاره کرد و اظهار داشت: با گذشت زمان و به بلوغ رسیدن این پروژه، ضرورت ایجاد تغییرات در برنامههای آموزشی احساس میشد و بر این اساس با دعوت از اساتید شناخته شده و برجسته، سرفصلهای جدید و کاربردی به عناوین دورههای آموزشی افزوده شد.
باروتیان ادامه داد: نکتهای که در خصوص این آموزشها باید مورد توجه قرار گیرد؛ اهتمام مسئولان آکادمی به نیاز مخاطب و لزوم طراحی آموزشهای همراه با پیشرفت جامعه بود. از جمله دورههایی که بر اساس این نیازسنجی برنامهریزی و اجرایی شد؛ میتوان به کارگاههای یک یا چند روزه از جمله کارگاه «عکاسی با موبایل» زیر نظر «علی بیات»، «صفر تا صد اینستاگرام» با تدریس «ابوالفضل گویا»، دوره پرطرفدار عکاسی حرفهای با دعوت از «مجید ناگهی»، دوره آموزش تخصصی فتوشاپ با تدریس «ساسان پناهی» و … اشاره کرد.
وی در بخش دیگری از این جلسه به موضوع درآمدزایی آکادمی نیز اشارهای کرد و افزود: آکادمی در ابتدا نگاه درآمدزایی به موضوع برگزاری کلاسها نداشت و حتی متقبل هزینههایی نیز شد. اما با گسترش حوزه فعالیت موسسه زیتون و نیاز به تامین بودجه، بر آن شدیم علاوه بر وجه آموزشی و فرهنگی، وجه اثرگذاری اقتصادی را نیز برای واحد آموزش موسسه تعریف کنیم تا از رهگذر برگزاری دورههای آموزشی، بتوانیم منابع مالی مورد نیاز سایر پروژههای زیتون را تامین کنیم.
مدیر آکادمی با ابراز رضایت از شرایط فعلی این واحد تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون با حضور بیش از 68 استاد، دورههای متعددی را با عناوین مختلف برگزار کردیم و حدود 4000 هنرجو از این کلاسها استفاده کردهاند و اکنون نیز به طور متوسط در طول هفته حدود 400 هنرجو به صورت همزمان در کلاسهای آکادمی زیتون شرکت میکنند.
به گفته باروتیان، برگزاری این تعداد قابل توجه کلاس مطابق استاندارهای آموزشی و شیوهنامههای بهداشتی و حضور اساتید برجسته موجب شده است آکادمی به درجه قابل توجهی از اعتبار برسد و در کنار کسب اعتبار حرفهای، با ایجاد فضای دوستانه و رفتار صادقانه، بیش از 1000 کاربر وفادار را با خود همراه کند و در واقع گام سوم چشمانداز آکادمی یعنی تشکیل شبکه روابط محقق گردد.
دغدغه یاسمن باروتیان و همکاران وی در آکادمی؛ رفع نیازمندی کمی و کیفی سایر پروژههای زیتون است که برگزاری دورههایی از جمله کارگاه ویکینویسی، دوره آموزش تخصصی تولید محتوا، خوانش متون قدیمی و …. در راستای تربیت نیروی حرفهای مورد نیاز پروژهها نمونهای از تلاش برای این دغدغه است.
وی از گسترش فضای برگزاری کلاسها به خارج از موسسه زیتون به عنوان گام بعدی آکادمی اشاره و تصریح کرد: با توجه به گسترش سرفصلهای تعریف شده برای مدارس پنجگانه، حجم بالای متقاضیان شرکت در دورهها و محدود بودن فضای داخلی موسسه، در حال حاضر ضمن رایزنی با مراکز فرهنگی، تلاش داریم با تدارک فضای مناسب، در شرایط بهتری میزبان هنرجویان باشیم.
مدیر آکادمی زیتون در خاتمه سخنان خود تاکید کرد: آنچه تاکنون به عنوان خروجی این واحد مشاهده شده؛ تنها درصد کمی از قابلیت این واحد است و امیدواریم با همکاری تکتک پرسنل موسسه، تبلیغ موثر و همچنین جذب سرمایهگذارانی که دغدغه کار فرهنگی دارند بتوانیم تمام ظرفیت نهفته آکادمی را به فعلیت برسانیم.
دیدگاهتان را بنویسید